+45 30 60 09 88 Benny@benny-Dall.dk

                                                                                                                                  Foto-link

Efter mit MEP kandidatur er blevet offentliggjort i RødGrøn, har flere spurgt til om der er en afløser til byrådet i Kolding og om hvor længe jeg ser mig selv sidde i parlamentet.
Det er naturligvis vigtigt at vide før krydserne skal sættes i urafstemningen.
Enhedslistens nummer to til byrådet i Kolding er Ivan Balleby. Han har været aktiv omkring byrådsarbejdet de sidste par år, kender arbejdet, og bliver en virkelig god byrådsrepræsentant for Enhedslisten. Så det er på plads.
Dernæst. Jeg indstillet på at repræsentere Enhedslisten i 2 perioder i EU Parlamentet. Altså forudsat vi tilkæmper os en plads og opnår genvalg i 2024. Og naturligvis forudsat jeg gør arbejdet godt nok til at blive genopstillet.
Kontinuitet er vigtigt. Det tager tid at komme i gang i parlamentet, at skabe et velfungerende team med ansatte, at skabe nye samarbejdsrelationer i forhold til Folketingsgruppen, regioner og afdelinger. Det kræver en lang kollektiv indsats, hvor tid er en vigtig faktor. Min holdning er at kandidaten vi vælger bør være villig til at blive på posten de 2 valgperioder vores rotationsregler giver mulighed for.
Det er jeg i al fald.